Heden en verleden

willem

Nadat wij in december 1973 met onze muntenhandel van start zijn gegaan organiseerden wij op 26 oktober 1974 onze eerste muntenveiling. Wij zijn nu meer dan 64 veilingdagen verder.

Reeds vanaf het begin was er steeds een ruime belangstelling vanwege de verzamelaars. De eerste zaal, in het Rubenshof op de Groenplaats was veel te klein en een aantal mensen zijn toen nooit binnengeraakt. Sindsdien hebben wij er steeds zorg voor gedragen dat de zaal groot genoeg was, maar met pieken tot meer dan 240 aanwezigen gebeurde het soms toch dat mensen moesten rechtstaan. Het aantal schriftelijke deelnemers aan onze veiling neemt gestadig toe en bedraagt tegenwoordig ongeveer het dubbele van de aanwezigen in de zaal. Na omzwervingen in het Century Hotel, het Eurotel, het De Keyser Hotel, de Quality Inn (die dan van naam veranderde in Scandic Crown) met tussendoor een veiling bij Campo & Campo zijn wij nu sinds 1996 te gast bij Veilinghuis Bernaerts.

Ook de techniek staat niet stil en sinds enige tijd kunt U onze catalogus ook vinden op onze site www.vanalsenoy.com. Op deze site vindt U naast wat er reeds in de gedrukte catalogus staat ook meer afbeeldingen. Tevens kunt U er de gedetailleerde lijsten vinden van een groot aantal loten. Wij hopen om U op onze volgende veiling te mogen begroeten.

winkel

Return to top